FED Toplantılarında Alınan Kararlar ve Etkileri

Fed Üç türlü açıklama yapabilir.

1. Fed faiz artırmaz bilanco küçültme belli degil güvercin olursa. buna göre eurusd parite yukarı cıkar gbpusd yukarı cıkar. usdtry bir miktar aşa yonlu iniş yapar yapamaz bişey dıyemem secim yaklaştı. borsalar yükselir.

2. Fed faiz artırmaz bilanco küçültmeye son verdim der.zorda olsa ihtimal dahilinde oldugundan göz önüne alacaz. ne olur ne yapmalıyız. eurusd gbpusd pariteler yükselir. usd deger kaybeder. gelişmekte olan parabirimleri dolasıyla bizim tl yide güçlendirir borsalar ucmaya başlar. ONS YÜKSELİR petrol yükselir.

3. Fed bilanco küçültmeye devam faiz artırmada beklemedeyız ama olumlu yapımız var derse. eurusd ana parite aşa yönlü düşüş yapar. Gelişmekte olan parabirimleri deger kaybeder.
borsalar - eksıye gecebılır. petrol düşüşe gecebılır.ons cıkabılır. fed olayından sonra 2 ci olayda brexit süreci bu hafta önemli brexit olumlu sonuclanırsa .bu piyasalara doping etkısı yapıp borsaları ucurur. gbp güçlenir . ons dip yapar petrol yükselir. Gelişmekte olan para birimleri deger kazanır. sadece kendimce analizimdir. yatırım tavsiyesi degildir.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »